Barcelona kaappaa halutun Valioliiga-topparin Chelsean nenän edestä?

© Kuva: Getty Images

Brittilehti The Telegraph kertoo Barcelonan liittyneen Evertonin topparin John Stonesin kosijoihin.

Pelaajan perässä on ollut vahvimmin Chelsea, joka tiettävästi teki pelaajasta useammankin epäonnistuneen tarjouksen kesällä. Lontoolaisseuran kerrotaan toisaalla valmistautuvan uuteen tarjoukseen pelaajasta tammikuussa.

21-vuotias Stones on noussut Englannin maajoukkueympyröihin ja sen vuoksi miehen ei uskota riskeeraavan arvokisaunelmaansa siirrolla, joka voisi pahimmillaan pudottaa hänet peliminuuteilta.

Evertonissa Stones on avainpelaajia ja Englannin maajoukkueessakin hän on pelannut yhteensä jo seitsemästi sitten 2014 toukokuussa tapahtuneen debyyttinsä jälkeen. Tuoren maajoukkuepeli oli tiistain Ranska-ottelu. Stones pelasi täydet minuutit 2-0-voitossa.