Barcelona PSG-hyökkääjän perässä – 15 päivää aikaa päättää?

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonalla on 15 päivää aikaa antaa PSG:lle vastauksensa Ezequiel Lavezzin suhteen, kertoo espanjalaislehti Sport.

Argentiinalaishyökkääjän sopimus päättyy kuluvan kauden päätteeksi, joten Lavezzi olisi oivaa kauppatavaa tammikuussa. Lavezzi on myös pelaajatyypiltään sellainen, jota Barca on riveihinsä etsinyt. Lavezzi olisi myös tyytyväinen vaihtomiehen rooliin, ja häntä houkuttaisi myös pelata maanmiestensä kanssa.

Lavezzi tekisi seuran kanssa kahden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen. Kautta kohden argentiinalainen tienaisi viisi miljoonaa euroa.

Päävalmentaja Luis Enrique tietää tästä mahdollisuudesta, mutta kantaansa hankinnasta hän ei ole vielä ilmaissut. Enriquen ykkösvalinta siirtomarkkinoilta on tiettävästi Celta Vigon Nolito, joka ei kuitenkaan ole niin vain saatavilla.

Lavezzin perässä ovat myös Juventus ja Inter Milan.

Lavezzi on jäänyt PSG:n hyökkäyspäässä vähäiseen rooliin, sillä jatkuvat tähtihankinnat ovat tehneet kilpailusta todella kovan ryhmässä.