43-vuotias Jarkko Wiss on Ilveksen uusi päävalmentaja kolmivuotisella sopimuksella. Sopimus astuu voimaan 1.1.2016 ja kattaa kaudet 2016, 2017 ja 2018.

Wiss on työskennellyt pitkään Palloliiton alue- ja maajoukkuevalmentajana. Pelaajaurallaan Wiss pelasi Suomen lisäksi Norjan, Englannin ja Skotlannin sarjoissa. Maajoukkueessa hän pelasi 45 ottelua, joissa syntyi kolme maalia.

Kaksi viime vuotta Wiss on toiminut Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana. Hän teki lokakuun alussa jatkosopimuksen Palloliiton kanssa, mutta tuo sopimus on nyt purettu ja Wiss on jatkossa ainoastaan Ilveksen palveluksessa.

– Todella iloisin mielin liityn Ilveksen valmennusvahvuuteen, mutta toki samaan aikaan haikein mielin jätän Palloliiton. Vuodet siellä olivat hienoja ja olen monta kokemusta rikkaampi. Kuitenkin polte päivittäiseen tekemiseen oli suuri ja nyt kun tuli mahdollisuus valmentaa kotikaupungissa, niin halusin tarttua tähän tilaisuuteen.

Wiss kertoi jo hieman ajatusmaailmastaan valmentajana.

– Kaudella 2016 Ilves tulee pelaamaan aktiivisemmin sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, Wiss kommentoi.

– pitkä ja menestyksekäs pelaajaura on antanut hänelle hienot valmiudet lähteä kehittämään itsestään huippuvalmentajaa ja jo pelaajauransa aikana hän suoritti valmentajakoulutuksia. Kokemus kansainvälisiltä kentiltä niin pelaajana kuin valmentaja on varmasti suureksi hyödyksi koko Ilvekselle, Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kommentoi.

Jarkko Wiss on Ilveksen uusi päävalmentaja kolmivuotisella sopimuksella. #Ilves #Veikkausliiga
--> ilvesedustus.com/uutiset.html?2…