David Moyes ei ottanut kevyesti potkuja vastaan Real Sociedadista.

52-vuotias luotsi saapui baskiseuraan viime marraskuussa, vaikka joukkue oli vaikeassa asemassa ja tarjouksia tuli muualtakin. Potkut tulivat reilu viikko sitten, sillä kausi alkoi vaikeissa merkeissä.

– Olen pettynyt lähtiessäni Real Sociedadista. Kun hyväksyin työn viime marraskuussa, minun tehtäväni oli välttää putoaminen ja pitää joukkue La Ligassa. Onnistuimme tässä tavoitteessa ja sijoituimme sijalle 12 taulukossa. Mielestäni edistyimme huomattavasti viime kaudella: Barcelonan voittaminen kotifanien edessä oli ikimuistoinen kohokohta, Moyes tunnelmoi antamassaan tiedotteessa.

Moyes on yhdistetty siirtohuhuissa jo pidemmän aikaa takaisin Valioliigaan. Se syökin Moyesia, jonka sitoutumiseen seura ei hänen mielestään vastannut.

– Huolimatta joistakin positiivista esityksistä joukkueelta, tulokset eivät ole olleet puolellamme viikkoihin. Olin vakuuttunut, että sijoitumme vahvasti kauden päätteeksi. Tein vahvan lupauksen Real Sociedadille, että kunnioitan sopimustani ja on pettymys olla saamatta vastakaikua, etenkin kun olen monia työtarjouksia viime kuukausina.