Nykyisin Juventuksessa pelaava Patrice Evra, 34, kertoi ex-seuransa ManU:n entisen managerin Sir Alex Fergusonin uskoneen lähes vedenpitävästi Cristiano Ronaldon palaavan seuraan.

ManU kauppasi Ronaldon Realille vuonna 2009 silloisella ME-summalla 80 miljoonalla punnalla. Evran mukaan Sir Alex uskoi tähdeksi nostamansa pelaajan palaavan seuraan.

– Keskustelimme kaksi viikkoa ennen kuin hän ilmoitti eläkkeelle siirtymisestään. Sir Alex oli tuolloin 99-prosenttisesti varma, että Cristiano Ronaldo palaisi Unitediin, Evra kommentoi Sunday Timesille.

– Hän kertoi minulle olevansa seurassa vielä viisi vuotta. Olin vakuuttunut. Tiedämme kaikki mitä tapahtui sen jälkeen. Olin eksyksissä ja maailmani romahti.

Sir Alex ilmoitti tuolloin keväällä 2013 jäävänsä eläkkeelle. Hän päätti vuonna 1986 alkaneen pestinsä seurassa jälleen yhteen mestaruuteen.

30-vuotiasta Ronaldoa on huhuttu säännöllisin väliajoin palaavaksi seuraan, mutta todennäköistä lienee se, että mies lopettaa uransa Real Madridissa tuoreista kommenteista päätellen.