Dundee United putosi keskiviikkoiltana Liigacupista, eikä manageri Mixu Paatelainen joukkojaan silitellyt.

Liigajoukkue kärsi nöyryyttävän tappion, kun sarjaporrasta alempana nykyisin pelaava Hibernian kaatoi vastustajansa puhtaasti 3-0-lukemin. Paatelainen itse kuvaili, ettei esitys ollut ”lähellekään riittävä hyvä” hänen entistä seuraansa vastaan.

– Emme olleet lähellekään riittävän hyviä. Hibs oli valmiina, heidän liikkeensä oli parempaa kuin meidän, ja me emme olleet tänään valmiita. Se osoitti, miksi me olemme liigataulukossa siellä missä olemme, liigajumbon luotsi Paatelainen harmitteli The Courierille.

– Samankaltaisia asioita toistuu jo lyhyen ajanjaksoni aikana täällä. Vie aikaa ratkaista asiat. On jokaisen vastuulla ratkaista näitä – itseni, valmennustiimin ja pelaajien, Paatelainen jatkoi.

Vaikka Dundee Unitedin tilanne vaikuttaa hankalalta, on Paatelaisella edelleen uskoa.

– Olen varma, että tulemme olemaan parempia tulevaisuudessa. Edessä on kuitenkin pitkä talvi, ja tulemme menemään ylösalas ennen kuin saamme tämän menemään oikein, Paatelainen valoi uskoa.

Paatelainen on aiemminkin sanaillut kriittisesti joukoistaan. Jo pari viikkoa sitten Dundee Unitedin pelaajat saivat kyytiä, kun Celtic murskasi ryhmän 0-5-lukemin (uutinen).