Real Madrid voi luopua Cristiano Ronaldon palveluksista, jos pelaajasta maksetaan vähintäänkin 80 miljoonaa puntaa. Asiasta kertoo The Sun -lehti.

La Ligan jättiseura maksoi Ronaldosta kuusi vuotta sitten Manchester Unitedille tuollaisen jättisumman, eikä vähemmällä hänestä haluta myöskään luopua. Ronaldolla on vielä kropassaan muutamat hyvät vuodet jäljellä, ja tässä kohtaa seuralla on vielä mahdollisuus rahastaa kultakimpaleellaan.

Vaikka Real Madrid on julkisesti ilmoittanut haluttomuudestaan myydä Ronaldo, samaan aikaan toimistolla toivotaan jättitarjousta. Valioliigaseuroista Manchester United ja Chelsea lienevät hereillä asian suhteen, ja Ranskassa PSG on ollut koko ajan Ronaldosta kiinnostunut.

Ronaldo on ollut huonoissa väleissä Real Madridin suuntaan viime kauden lopusta lähtien. Carlo Ancelottin vaihto Rafa Beniteziin ei portugalilaista miellyttänyt. Mielenkiintoinen koukku siirtospekulaatioissa onkin, että juuri Ancelottia on huhuttu Jose Mourinhon seuraajaksi lontoolaisseuraan.

Ronaldolla olisi siis tätä kautta mahdollisuus päästä taas toivotun valmentajan alaisuuteen.