Real Madrid nappasi tiistai-iltana 1-0-voiton PSG:stä ja varmisteli jo jatkapaikkansa Mestarien liigassa. Valkopaitojen fanit ovat silti tunnetusti erittäin vaativia.

Vaikka Real Madrid voitti ottelun, vihelsivät kotijoukkueen fanit esityksen takia. Valkopaidat näyttivät olevan ottelussa välillä pahasti kiipelissäkin, eikä se selvästikään kotiyleisöä miellyttänyt.

– Pelasimme juuri PSG:tä vastaan, yhtenä Euroopan suurista vastaan. Olen iloinen, että pääsimme läpi seuraavalle kierrokselle, Benitez kertoi AS:lle pelin jälkeen ja muistutti Real Madridin olevan lohkokärki.

Kun Beniteziltä kysyttiin vihellyksistä, vastasi hän diplomaattisesti. Ensiksi luotsi muistutti joukkueensa olevan jatkossa ja lisäsi sitten parantamisen varaa vielä olevan.

– Joukkueen täytyy edelleen parantaa ja saada ne pelaajat takaisin, jotka ovat loukkaantuneina. Olemme lohkosta läpi ja olemme saamassa loukkaantuneita pelaajia takaisin, Benitez alleviivasi.

Yksi illan odotetuista hahmoista oli James Rodríguez, mutta häntä ei kentällä nähty. Kolumbialainen on vasta loukkaantumisesta toipunut.

– Sen perusteella miten peli oli menossa tarvitsimme enemmänkin dynaamisuutta, Benitez selitteli valintojaan.

– Osa pelaajista on kellottanut paljon peliaikaa ja tarvitsimme tuoreutta.