Borussia Dortmundin luottotoppari Mats Hummels on saanut paljon kritiikkiä saksalaismedialta. Hummelsin itsensä mukaan näin piikikkäille arvosteluille ei löydy perusteluita.

Hummels sai kovaa arvostelua saksalaismedialta ja se johti puhelakkoon. Saksan maajoukkuemies tosin pyörsi tuon päätöksen nopeasti huomattuaan, ettei hiljaiselo ainakaan avittanut tilannetta. Sunnuntaina Hummels istui penkillä ja tuli kehiin vasta loppuminuuteiksi, kun Stuttgart kaatui 4-1-lukemin.

– On hieno tunne, kun on käytettävissä noin laadukas vaihtomies, Dortmund-luotsi Thomas Tuchel tyytyi kommentoimaan pelin jälkeen ESPN:n mukaan.

Hummelsin edellinen liigapeli ennen sunnuntaita meni penkin alle, kuten kävi myös Eurooppa-liigassa Krasnodaria vastaan. Krasnodarin voittomaali syntyi rangaistuspotkusta, joka vihellettiin Hummelsin virheestä.

– Minusta ehdottomasti tuntuu siltä, että analyysit ovat menneet väärin ja näen suoritukseni parempina kuin osa mediasta. Tämä synnyttää itse itsensä: ikävät asiat myyvät enemmän kuin positiiviset, Hummels valitteli ja muistutti lumipalloefektistä Kicker-lehdelle.

Joka tapauksessa, ovat Hummelsin pelit menneet hyvin tai huonosti, Dortmundilla kulkee varsin hyvin. Joukkue löytyy Bundesliigasta kakkospaikalta.