Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeen keskikenttämies Simon Skrabb liputtaa Ruotsin puolesta, kun maa pelaa EM-jatkokarsinnoissa Tanskaa vastaan.

Toisen kautensa Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa Åtvidabergin joukkueessa pelannut Skrabb, 20, näkisi mielellään Ruotsin etenevän ensi kesänä pelattaviin Ranskan EM-kisoihin. Ensin keltasinisten täytyy kuitenkin kaataa kaksiosaisessa otteluparissa Tanska.

Ensimmäinen osaottelu pelataan lauantai-iltana Ruotsissa.

– Haluaisin, että Ruotsi voittaa. Olisi siistiä nähdä naapurimaan pelaavan lopputurnauksessa. Vaikea sanoa, kumpi on parempi joukkue, Skrabb sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Neljä maalia viime kaudella Åtvidabergille viimeistellyt Skrabb on huomannut Ruotsissa kisakiimaa. Varsinkin maanantaina järjestetyssä Fotbollsgalanissa suurin puheenaihe oli länsinaapurin jatkokarsinta.

– Sitä on ollut havaittavissa todella paljon. Gaalassakin se oli lähes ainoa asia mistä puhuttiin. Kyllä sen huomaa, että nyt on kova ottelu kyseessä.

Skrabb sai tunnustusta maanantain jalkapallogaalassa. Hänen päätöskierroksella Gefleä vastaan tekemänsä kantapääosuma valittiin Ruotsin vuoden maaliksi.

Maalin voit käydä katsomassa täältä.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros