Viime kauden kakkosvahdilla näytön paikka – IFK Mariehamn jatkoi sopimusta

© Kuva: Juha Tamminen
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

23-vuotias Walter Viitala jäi viime kaudella Otso Virtasen varjoon IFK Mariehamnin maalivahtiosastolla. Virtanen jättänee nyt seuran, joten odotukset Viitalaa kohtaan nousevat.

IFK Mariehamn julkaisi tänään maanantaina tehneensä vuoden jatkosopimuksen Walter Viitalan kanssa.

Viitala ja Virtanen taistelivat vuosi sitten talvella ”Grönvittin” ykkösvahdin paikasta, mutta sen vei lopulta alle 21-vuotiaiden maajoukkueen torjuja Virtanen. Viitala torjui kuitenkin IFK-paidassa muun muassa Suomen Cupin finaalissa, minkä seura historiallisesti voitti.

IFK nostaa joukkueen kakkosmaalivahdiksi oman kasvatin Marc Nordqvistin.

– On mukavaa, että Marc saa nyt mahdollisuuden kehittyä edelleen. Tavoite on, että Marc pelaa pääosin Kakkosessa FC Ålandin riveissä ja kasvaa yhteistyössä Walterin kanssa. Walter on asenteellaan ja tarkkuudellaan hyvä esikuva nuorelle ja lupaavalle maalivahdille kuten Marc, seurajohtaja Peter Mattsson toteaa IFK:n verkkosivuilla.

Viitala on pelannut aiemmin Veikkausliigaa FC Hongan paidassa. Hän on myös urakoinut 13 poikien ja kahdeksan alle 21-vuotiaiden maaottelua. Liigassa hän torjui viime kaudella kahdeksassa kamppailussa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle KuPS - IFK Mariehamn 21.07.2019

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!