Real Madridin ja Barcelonan välinen vihanpito sai kenties uuden huipun Miamissa pelatussa junnuturnauksessa, kun Barca-nuorukaisilta kiellettiin yhteiskuva Madridin ikonin Raulin kanssa.

Barcelonan alle 12-vuotiaat pelasivat Miamissa Espanjan liigan lupauksille tarkoitetussa turnauksessa muiden La Liga -joukkueiden sekä yhdysvaltalaisten joukkueiden junioreita vastaan.

Turnauksen avauspäivänä entinen Real Madrid -pelaaja Raul vieraili joukkueiden majapaikassa jutellen ja poseeraten yhteiskuvissa pelaajanuorukaisten kanssa, kunnes tuli Barcelona-junnujen vuoro.

Jutustelua Barcelonan junnujen ja valmentajien kanssa Barca-huoltajat vielä pitivät sopivana, mutta kun Raul oli asettumassa yhteiseen kuvaan, kielsivät huoltajat kuvan ottamisen valmennettaviensa kanssa.

Jalkapalloaiheisen radioshow’n juontaja ja turnausta järjestävä Jose Ramon de la Morena päivitteli tapausta kohta twiittauksessaan.

Vähän ajan kuluttua sotakirves kuitenkin haudattiin ja urheiluhenki voitti, kun de la Morenan seuraavassa twiittauksessa Raul jo poseerasi Barca-poikien kanssa.

– Loppu hyvin. Raul ja Barcan juniorit yhdessä, kirjoitti turnauksen järjestäjä twiittauksessaan.

JRamón de la Morena

@jrdelamorena
Final feliz. Raul y los niños del Barça