Chelseassa tällä kaudella flopannut Radamel Falcao jättänee lontoolaisseuran tammikuussa. Kolumbialaisen on määrä palata takaisin AS Monacoon, jonka sopimuspelajaa hän edelleen on.

Daily Mirror -lehden mukaan kärkimiehen tulevaisuudess siintää jo ensi kesän siirto rapakon taakse MLS-liigaan. Falcaon tämä kausi Chelsean kanssa on jäänyt torsoksi, sillä miehellä on kasassa vain yhdeksän esiintymistä ja yksi maali.

Sen paremmin ei sujunut viime kausikaan Unitedin paidassa, jossa niin ikään hyökkääjän ura jäi yhden lainakauden mittaiseksi.

Falcao kävi polvileikkauksessa 2014, eikä sen jälkeen hyökkääjä ole ollut entisensä. Vaikka tällä kaudella Diego Costan vire on ollut heikko, ei Falcao saanut Jose Mourinholta missään vaiheessa suurta mahdollisuutta. Samaa tuskin antaa Guus Hiddink.

Falcaon pesti AS Monacon kanssa on vuoteen 2018. Miehen palkka on huima, sillä tienestejä kertyy vuotta kohden 14 miljoonaa. Tästä kulusta johtuen AS Monaco haluaisi pelaajn pois listoiltaan.

L’Equipe-lehden mukaan AS Monaco olisi kutsumassa Falcaon takaisin ja myymässä hänet sitten ensi kesänä jonkn MLS-seuran riveihin. AS Monaco on kärsinyt maalinteko-ongelmista Ranskan liigassa, joten tässäkin mielessä Falcao voisi tuoda apua joukkoihin.