Cristiano Ronaldon tulevaisuuden suunnitelmista spekuloiminen on jälleen saanut uutta vettä myllyyn portugalilaistähden Associated Pressin haastattelun myötä. Mies puntaroi, olisiko hänen mahdollista pelata Real Madridin verivihollisen Barcelonan riveissä tai Manchester Unitedin arkkivihollisten paidassa.

– Se olisi vähän vaikeampaa, mutta… Ronaldo ei pois sulje loikkaa Barca-paitaan.

Todennäköisyys sille on kuitenkin olematon.

– On asioita, joista on itsellä jo hyvä käsitys. Barcelonassa pelaaminen olisi lähes mahdotonta, samoin jossain muussa englantilaisessa seurassa kuin Manchester Unitedissa. Se olisi hyvin hankalaa, mutta ei se ole 100-prosenttisen varmaa. Kuten olen aiemmin sanonut, jalkapallossa mikään ei ole varmaa, Ronaldo arvioi.

30-vuotiaan Ronaldon lausunnot jättävät kuitenkin todella paljon arvailujen varaan, eikä niistä pysty päättelemään, mitä tulee tapahtumaan. Se on kuitenkin varmaa, että tähtipelaajan sopimus ulottuu kesään 2018 asti Real Madridin kanssa. Hyökkääjä tulee punnitsemaan kaikki pöydällä olevat vaihtoehdot.

– Kaikki ovet ovat auki, kaikki sarjat. Saatan päättää urani täällä Real Madridissa. Yritän vain olla rehellinen.

– En tiedä, mitä huomenna tapahtuu. Jos olisin 75-prosenttisen varma, sanoisin sen, se ei olisi mikään ongelma. Mutta minulla ei ole aavistustakaan.