Rajusti puhaltanut Desmond-myrsky iski lauantaina pahasti Skotlannin jalkapallo-otteluihin. Valioliigan kamppailuista jouduttiin myrskytuulen takia siirtämään kolme ja alemmissa sarjoissa siirrettyjä otteluita oli lukuisia.

Guardianin mukaan Heartsin kotikentällä Tynecastlella tuuli pyyhki palloja vauhdilla vastapäisestä kulmasta vaihtopenkkejä kohti huolimatta siitä, että kenttä oli myös hyvin vetinen. Heartsin ottelu Invernessia vastaan siirrettiin myöhemmälle ajankohdalle jo aikaisin päivällä ja lisää peruutuksia sateli päivän mittaan.

Mixu Paatelaisen luotsaaman Dundee Unitedin vierasottelu Kilmarnockia vastaan pystyttiin kuitenkin pelaamaan suunnitellusti, vaikka erittäin tuulisissa oloissa. Jumbosijalla yhä majaileva Dundee United haki 1-1-tasapelillä pisteen, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla Kilmarnockin pelattua pitkään vajaalla.

– Meillä oli selkeitä paikkoja kuten viikko sittenkin ja se on positiivista. Se tarkoittaa, että syöttöpelimme on sillä tasolla, jolla saamme maalintekopaikkoja. Meidän pitää vain yksinkertaisesti käyttää ne, Mixu sanoi BBC Scotlandille.

– Olemme pääsemässä haluamalle tasolle, teemme kovasti töitä ja pelimme kokonaisuutena ei ole lainkaan huonoa.