Ilves nappasi HJK-lupauksen – ”Poikkeuksellinen pelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!

Ilves on tehnyt 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 17-vuotiaan laitahyökkääjä Mikael Soisalon kanssa. Nuorukainen pelasi viime kaudella HJK:n nuorten joukkueessa sekä Klubi 04:ssa Kakkosta.

Soisalo on tuttu kasvo Suomen nuorisomaajoukkueissa ja hänet valittiin myös äskettäin alle 18-vuotiaiden maajoukkueryhmään. Soisalo odottaa innolla uusia haasteita ja tulevaa kautta Ilveksessä.

– Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta. Odotan innolla ja jännityksellä alkavaa kautta. Olen kuullut paljon hyvää Ilveksestä sekä ylipäätään tamperelaisesta urheilukulttuurista. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on minulle tuttu poikamaajoukkueista ja hänellä oli iso vaikutus siirtoni kanssa. Odotukset kaudelle 2016 ovat selvät: lähden tavoittelemaan paikkaa avauskokoonpanossa, kommentoi Soisalo Ilveksen verkkosivuilla.

Päävalmentaja Wiss on myös iloinen uudesta sopimuksesta.

– Soisalo on minulle tuttu pelaaja nuorisomaajoukkueista ja olen iloinen, että hän tulee Ilvekseen. Hän on sikäli poikkeuksellinen, että esimerkiksi nuorten maajoukkueissa ei ole ollut paljon sellaisia pelaajia, jotka pystyvät jatkuvasti ohittamaan puolustajan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Ja juuri tuossa on hänen vahvuutensa.

– Soisalo on viimeisellä kolmanneksella erittäin vaarallinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan laidalla ja ylhäällä. Vauhdikas pelaaja ja hyvä viimeistelijä. Pidän hänen kyvystään olla vaikea vastustaja, joka haastaa ennakkoluulottomasti. Toki hänen kanssaan on paljon työtä edessä, kommentoi Wiss.

Ilveksellä on nyt 18 pelaajasopimusta kaudelle 2016.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!