Jose Mourinho on Daily Mirror -lehden mukaan sanonut pelaajilleen, että hänen olisi pitänyt myydä osa heistä viime kesänä.

Mourinho antoi julkisuuteen kovia kommentteja maanantaisen Leicester-tappion jälkeen. Portugalilaisluotsi linjasi julkisesti, että joukkue petti hänet ja näin Mourinholla riittää nyt tekemistä pitääkseen tähtensä ruodussa. Ja muutenkin Mourinholla riittää huolenaiheita.

Brittimediassa on huhuttu, että Chelsean johtoporras pitäisi tänään hätäkokouksen. Aiheena on Mourinhon kohtalo lontoolaisseuran peräsimessä.

Chelsea on pelannut tällä kaudella 16 Valioliiga-peliä, joista se on hävinnyt peräti yhdeksän. Joukkue on vain pisteen putoamisviivan yläpuolella. Kautta on jäljellä vielä 22 peliä, mutta sijoittuminen neljän joukkoon ja Mestarien liigaan oikeuttavalle sijalla ei tule enää onnistumaan.

Chelsea on kaatunut kauden aikana osittain avainpelaajien pettämisen vuoksi. Mourinho on kertonut ryhmälleen kohdelleensa heitä turhan pehmeästi ja sanonut, että hänen olisi pitänyt myydä heistä osa ennen tason romahtamista.

Mourinholla riittänyt ongelmia etenkin Diego Costan kanssa, jonka useat hölmöilyt kauden aikana ovat jääneet rankaisematta. Viime kauden paras pelaaja Eden Hazard on puolestaan ollut kuin varjo entisestään.