Manchester United haluaa Evertonin nuoren topparin John Stonesin riveihinsä ja on sitä varten valmis iskemään pätäkkää pöytään. Asiasta kertoo Daily Star -lehti.

United aikoo tehdä Evertonin tähdestä siirtolistansa ykköstoiveen. Englannin maajoukkuemiehestä voi samalla tulla kaikkien aikojen kallein puolustaja maailmassa. Stonesin perässä tiettävästi ollaan riippumatta siitä, jatkaako Louis van Gaal joukkueen peräsimessä vaiko ei.

Unitedin lisäksi Chelsea on ollut vahvasti Stonesin perässä. Viime kesänä lontoolaisseura teki kaksikin tarjousta, joista toinen nousi aina 38 miljoonaan puntaan saakka. Everton ei kuitenkaan halunnut nuorukaisesta luopua.

21-vuotias toppari jopa itse vaati siirtoa Goodison Parkilta, mutta Everton piti nuorukaisen sitkeästi aloillaan. Chelsea yrittänee kaappausta taas ensi kesänä, mutta kilpailu Unitedia vastaan voi olla vaiketa, jos paikka neljän joukossa ja Mestarien liigaan jää saavuttamatta.

United on käyttänyt jo reippaasti rahaa siirtomarkkinoilla, mutta edelleenkin van Gaal saa rahaa tuhlattavaksi. Seurajohdossa vieläkin ajatellaan, ettei joukkue olisi riittävän laadukas kilpaillakseen aivan Euroonan huipulla. Toppariosasto on etenkin sellainen, jota United voisi vielä vahvistaa.

United rikkoi aiemmin puolustajien siirtoennätyksen, kun vuonna 2002 United hankki Rio Ferdinandin Leedistä. City pisti ennätyksiä uusiksi kesällä 2014, kun Eliaquim Mangalasta maksettiin 42 miljoonaa puntaa.