Simon Mignoletin jatko Liverpoolin kanssa selviää pian. Neuvottelut uudesta sopimuksesta on tarkoitus päättää tämän kuun loppuun mennessä.

The Guardian -lehden mukaan todennäköisin vaihtoehto on, että Mignolet jatkaa tärkeässä roolissa Jürgen Kloppin joukkueessa. Vaikka Mignolet on tehnyt kauden aikana virheitä, on saksalaisluotsi julkisesti tukenut vahtiaan. Mikään ei viittaa siihen, että Klopp olisi lähdössä maalivahtiostoksille tammikuussa.

Mignolet siirtyi seuraan Sunderlandista kesällä 2013. Tuolloin solmittua pestiä on vielä kaksi ja puoli vuotta jäljellä. Liverpool tulisi nyt todennäköisesti hiukan parantelemaan vahdin noin 60 000 punnan viikkopestiä.

Siirtohuhuissa Liverpooliin on viety Stoken Jack Butlandia ja Belgian alle 21-vuotiaiden maajoukkuetorjuja Guillaume Hubertia.

Kloppin ei odoteta muutoinkaan tekevän kauppoja tammikuussa vaan arvioivan ensin rauhassa joukkonsa. Ensi kesänä saksalainen lienee jo aktiivisempi siirtoikkunassa, sillä omistajaporras olisi tiettävästi valmis rahoittamaan hankintoja.