Liverpoolin manageri Jürgen Klopp antoi taas sunnuntaina palaa persoonalliseen tyylinsä. Luotsin mukaan Liverpoolin maali hylättiin, koska tuomari ei voinut uskoa joukkueen saavan luotua jotain laadukasta aikaiseksi.

Alberto Morenon maali hylättiin St James´Parkilla Newcastlea vastaan. Jos tuo osuma oltaisiin hyväksytty, peli olisi ollut 1-1 ja sitä kautta täysin erilainen. Newcastle pääsi kuitenkin iskemään vielä toisen ja kotijoukkue kirjasi 2-0-kotivoiton.

Klopp ei kuitenkaan tuomaria jaksanut kritisoida, vaan antoi sen sijaan kommenttinsa persoonalliseen tapaansa.

– Ensimmäinen maali oli joululahja, Klopp tuumaili pelin jälkeen goal.comille.

– Sitten teimme malimme, mutta koska emme olleet tarpeeksi hyviä, niin linjamies ajatteli, että ”no, et tee maailmanluokan maaleja, jos pelaat näin pask*sti! Klopp hauskuutti.

Klopp antoi kritiikkiä miehistölle kautta linjojen.

– Emme voi sivuuttaa tätä. Ammattilaisfutiksessa, jos tappiota ei tunne, on jotain todella pielessä. Me tunnemme tämän tappion. Se on ansaittu, vaikka se sattuu, kuten pitääkin, Klopp lisäsi.

Klopp on tunnettu lausunnoistaan, jotka usein saavat aikaan hersyvää naurua. Kun Kloppilta hiljattain kysyttiin kuluneesta kaudesta, oli sekin vastaus huikea.

”I can’t forget this ****ing loss against Crystal Palace!”

Vapaaksi kääntäen Klopp siis sanoi Liverpool Echolle, että ”en voi unohtaa sitä v*tun tappiota Crystal Palacea vastaan”. Kommentti oli sikäli hauska, että tuossa vaiheessa peli oli ainoa, joka oli Kloppilla Liverpoolin alaisuudessa päättynyt tappioon ja ottelusta oli kuitenkin useampi viikko jo aikaa.

Kaikkinensa Kloppin alku Liverpoolissa on ollut siis varsin vakuuttava.