Englannissa eletään päivää José Mourinhon potkujen jälkeen. Manchester Unitedin Louis van Gaal kommentoi tapahtunutta lauantain kierroksen ennakoivassa lehdistötilaisuudessa.

José Mourinho sai potkut Chelsean päävalmentajan pestistä eilen torstaina. Manchester United puolestaan on Valioliigassa neljäntenä, muttei ole voittanut kolmeen otteluun. Joukkue tippui viime viikolla myös Mestarien liigan jatkopeleistä. Huomenna Van Gaalin suojatit kohtaavat Norwich Cityn Old Traffordilla.

– Minulla on täysi luotto johtoomme ja pelaajiini, tunnen sen, Van Gaal totesi Goal.comin mukaan.

– Meidän täytyy tehdä tulosta. Meidän täytyy voittaa, tiedämme sen. Pelaajat tietävät sen, minä tiedän sen. Siitä ei ole mitään epäilystä. Jos häviät liian paljon, ja tämä koskee myös minua, on se maailman loppu.

Hollantilainen ei sanomansa mukaan ennakoinut Mourinhon potkuja, vaikka hallitseva mestari löytyy Valioliigasta sijalta 16.

– Ne olivat iso yllätys minulle, en odottanut niitä. Hän on loistava manageri, eikä samanlaista tilastoa löydy keneltäkään jalkapallomaailmasta.

– Mutta se on tietenkin mahdollista ja kuten olen sanonut omassa lehdistötilaisuudessani, tärkeintä on tulos. Seuraavaksi tulevat henkilökohtaiset kemiat pelaajien, managerin ja henkilökunnan kesken.