FC Lahti on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Drilon Shalan kanssa.

28-vuotias Shala pelasi viime kaudella 25 ottelussa ja laukoi niissä kolme maalia. Kausi 2016 on Shalalle jo yhdeksäs FC Lahdessa. Veikkausliigaotteluita hän on pelannut yhteensä 148 ja tehnyt niissä 30 maalia.

– Viime kaudella olin joukkueen toiseksi paras tehomies. Tarkoitus olisi joka kausi parantaa. Hyökkäävältä pelaajalta odotetaan tehoja ja tarkoitus on tehdä enemmän tehoja kuin viime kaudella. Joukkueena halutaan parantaa sijoitusta, Shala kommentoi seuran verkkosivujen mukaan.

– Tottakai fiiliset ovat tosi hyvät ja helpottuneet, että saa jälleen kerran ylpeänä edustaa FC Lahtea ja lahtelaista jalkapalloilua. Kasvattajaseura, jossa olen periaatteessa koko elämäni pelannut.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää seuraikonin jatkosopimusta tärkeänä asiana.

– Meillä seuraikonien hattutempu täydentyi Shalan myötä, kun Rafael ja Mikko Hauhiakin jatkavat. Hienoa, että pitkään seuraa edustaneet pelaajat jatkavat. He ovat iso osa seuraidentiteettiä, Korkeakunnas näkee.

– Drilon on arvoituksellinen ja rohkea pelaaja. Pukukopissa hän pitää hyvää elämää ja on vauhdikas, iloinen kaveri. Hyvä pelimies. Ollut monena vuonna kolmen tehokkaimman pelaajan joukossa niin kuin tänäkin vuonna. Meidän tehtävä on saada tasaisuutta otteisiin, millä nousta seuraavalle tasolle. Silloin tehojakin syntyy enemmän. Todella voitontahtoinen ja vihaa häviämistä. Sopii ensi kauden teemaan. Halutaan semmosia pelaajia, jolla on sydäntä pelissä. Sitä Drilon edustaa, ”Toke” kehuu.