Iker Casillasin edustama Porto tippui keskiviikkona Mestarien liigasta.

Portugalilaisseura hävisi keskiviikkona viimeisen lohko-ottelunsa Chelsealle 0-2 ja jäi näin ollen jatkopelien ulkopuolelle. Porto sai kasaan 10 pistettä, kun taas Kiovan Dynamo keräsi pisteen enemmän ja paineli Chelsean kanssa jatkoon lohkon toisena.

Real Madridista Portoon täksi kaudeksi siirtynyt Casillas oli keskiviikon ottelun jälkeen pettynyt karsiutumisesta, mutta ei maansa myynyt. Hän vakuutti, että portugalilaiset lähtevät tuleviin Eurooppa-liigan otteluihin menestyäkseen.

– Teimme tänään pari virhettä ja tipuimme nyt eliittikilpailusta, mutta Eurooppa-liiga on toinen haaste. Totta kai halusimme mennä jatkoon Mestarien liigassa, mutta tappiot pitää pystyä hyväksymään. Eurooppa-liiga on minulle uusi kilpailu ja odotan sen alkamista kovasti. Teemme siellä parhaamme, Espanjan maajoukkueen kapteeni Casillas sanoi espanjalaiselle AS:lle.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez savusti Casillasin rajulla tavalla ulos espanjalaisseurasta ennen kauden alkamista. Legendaarisen molarin oli käytännössä pakko astua sivuun, koska Perez ei halunnut tämän jatkavan. Casillasilla oli vielä vuosi jäljellä sopimustaan.

Vaikka Perezin temppu oli katala, Casillasin sydän sykkii edelleen kasvattajaseura Madridille. Kassari toivoo Los Blancosin menestyvän Mestarien liigan jatkopeleissä.

– Toivon kaiken menevän hyvin Madridin osalta. He pääsivät seuraavalle kierrokselle. Toivon että voimme molemmat voittaa omat kilpailumme ja kohdata Supercupissa ensi vuonna.