Daily Star -lehden mukaan Manchester Unitedilla on kovia aivoituksia joukkueensa vahvistamiseksi.

Manageri Louis van Gaalin asema on noussut esille ja potkut ovat mahdolliset. Tilalle haluttaisiin nimittää Carlo Ancelotti, joka kenties pystyisi houkuttelemaan myös Cristiano Ronaldon takaisin Old Traffordille. Ronalo on vuolaasti kehunut italialaista ja haluaisi varmasti työskennellä uudestaan hänen kanssaan.

Ancelotti sai lähteä toukokuussa Real Madridin peräsimestä, eikä Ronaldo tiettävästi viihdy niin hyvin Rafa Benitezin joukkueessa. Kaksikko pääsi juhlimaan yhdessä Mestarien liigan voittoa Ancelottin ensimmäisellä kaudella 2013-2014 Real Madridissa.

Ronaldon on huhuttu muutenkin jättävän valkopaidat ensi kesänä. Spekulaatioissa tosin PSG on ollut vaihtoehdoista ykkönen. Ancelottin vaihtaminen van Gaaliin voisi kuitenkin kääntää ratkaisevan verran asetelmia.

Ancelotti on puolestaan itse linjannut olevansa sapattivapaalla ja odottavansa sopivaa projektia. United olisi varmasti menestysvalmentajan mieleen.

– Hän on kuin nallekarhu. Hän on todella herkkä ja mukava kaveri. Hän tuli puhumaan kanssamme joka päivä, eikä vain minun, vaan kaikkien pelaajien. Hänellä oli todella hauskaa meidän kanssamme. Hän on loistava persoona ja toivon vain, että jokainen pelaaja saa mahdollisuuden työskennellä hänen kanssaan, koska hän on loistava tyyppi ja fantastinen valmentaja, Ronaldo kehui hiljattain Marcalle ex-luotsiaan.