Dundee Unitedin taival Skotlannin Valioliigassa alkaa näyttää surulliselta. Sunnuntaina joukkueen kalenteriin kirjattiin yksi tappio lisää, kun Partick Thistle oli parempi 1-0-lukemin.

United on selvällä erolla liigan jumbo ja matkaa seuraavaan on jo kahdeksan pistettä. Aika käy vähiin, jos Paatelainen janoaa vielä joukkueen nousevan pois kurimuksesta. Paatelainen ehdottaa ongelmiin yksinkertaisia lääkkeitä.

– Meidän on alettava voittaa pelejä tai mahdollisuutta ei ole – meidän on yksinkertaisesti oltava parempia molemmissa päässä kenttää, Paatelainen kertoi BBC:n skottiosastolle.

Paatelaisen mielestä yksilövirheet maksavat voittoja, ei joukkueen peli niinkään.

-Partick Thistlellä ei todella ollut selviä paikkoja maalia lukuun ottamatta, Paatelainen analysoi.

– Totta kai on helppoa alkaa moittia järjestelmää, mutta olemme eheitä. On meillä sitten kolmen, neljän, viiden tai seitsemän alakerta. Kun pallo menee boksiin hyökkääjän jalkaan ja puolustaja on väärällä puolella, se ei ole systeemin vika, vain ainoastaan pelaajan, entinen Huuhkajat-luotsi pohti.

Dundee United on voittanut Skotlannin Valioliigassa viimeksi lokakuun viimeisenä päivänä. Kuudesta viime pelistä ryhmä on saalistanut vain yhden tasapelipisteen.

Paatelainen astui joukkueen peräsimeen kesken kauden, eikä suunta ole lähtenyt parempaan.