Espanjalainen Marca-lehti kirjoittaa, että Zinedine Zidane on jo varpaillaan mahdollisen vapautuvan päävalmentajan pestin takia.

Benitez on ehtinyt luotsata valkopaitoja vain kuusi kuukautta, mutta aikaa on ollut riittämiin ajautua kriisiin. Benitez on ajautunut huonoihin väleihin avainpelaajensa kanssa, eikä tilannetta suinkaan helpota kasvava paine seurajohdon suunnasta.

Samainen aviisi kirjoittaakin, että Benitezin taistelu on yksinäinen. Tukea tuli aiemmin seurajohdon puolelta, mutta sekin selkänoja voi haihtua nopeasti. Seurapomo Florentio Perez katseli viikonloppuisen kohtaamisen Villarrealia vastaan, eikä pitänyt näkemästään.

Perez ei ole tässä vaiheessa erottamisen kannalla, mutta toisaalta vyyhti on mennyt koko ajan vaikeampaan suuntaan.

Zidane luotsaa tällä hetkellä Castillea eikä haluaisi vielä astua ykkösryhmän peräsimeen. Toisaalta jos vaikeudet jatkuvat ja kehittyvät, tietää Zidane puhelimen saattavan soida. Real Madridin päävalmentajan pestistä ei olisi helppo kieltäytyä – edes Zidanen.

Zidane on tässä kohtaa haluton tarttumaan puikkoihin, kun kausi ja toisen valmentajan projekti on kesken. Ranskalaislegenda ottaisi mieluummin ohjat rauhassa ja loisi oman perustansa joukkueeseen. Zidane toivoisikin voivansa valmentaa Castillaa kauden päätökseen asti ja Benitezin saavan käännettyä edustusjoukkueen suunnan.