Real Madridin päävalmentaja Rafa Benitez sanoo, ettei koe sen enempää paineita kuin aiemminkaan.

Valkopaidat saa sunnuntaina kotikentällä vastaansa Rayo Vallecanon. Viime viikkoina Real Madrid on kärsinyt ikäviä tappiota, mikä on nostanut Benitezin aseman keskiöön. Vain puoli vuotta seuran peräsimessä ollut luotsi on jo nyt potku-uhan, ja esimerkiksi Castillan valmentaja Zinedine Zidane on huhuissa noussut seuraajaehdokkaaksi.

– En tunne nyt sen enempää painetta, Benitez tokaisi ottelun alla Marcalle.

Viime kauden pätteeksi Carlo Ancelotti sai lähteä, sillä toinen kausi italialaiselle ei tuonut enää pokaaleja. Ensimmäisenä vuotenaan Ancelottin luotsaama ryhmä juhli Mestarien liigan voittoa.

Uskooko Benitez pokaalien voittamiseen?

– Jokainen kausi on erilainen, koska olosuhteet ovat erilaisia. Olen varma, että tulemme haastamaan liigassa ja Mestarien liigassa.

Benitezin kuherruskuukausi Madridissa jäi käytännössä väliin kokonaan. Tunteeko luotsi olonsa arvostetuksi?

– Onneksi olen tehnyt tätä jo monta vuotta ja työskennellyt monissa maissa, joten olen melko kokenut, Benitez vastasi ja sanoi oppineensa Madridissa kunnioituksesta, kovasta työstä ja yrittämisestä.

Kaikkea kolmea Real Madrid kaipaa, jos joukkue aikoo ottaa Atletico Madridin ja FC Barcelonan kiinni La Ligassa. Eroa kolmikkoon on kertynyt syyskauden aikana viisi pistettä.