Real Madridin valmentaja Rafa Benitez joutui sunnuntai-iltana selittelemään, miksi La Ligassa tuli takkiin Villarrealia vastaan.

Villarreal nappasi sunnuntaina 1-0-kotivoiton valkopaidoista, mikä tarkoittaa sarjataulukossa taas merkittävää muutosta. Real Madrid on jo viisi pistettä kärkikaksikkoa FC Barcelonaa ja Atletico Madridia perässä.

Real Madridin uskottiin olevan syksyllä vahvoissa asemissa, sillä otteluohjelma alkukaudesta oli valkopaidoille Barcaa suotuisampi ja esimerkiksi Lionel Messin poissaolo vaikeutti Barcan pelaamista useamman viikon ajan syksyllä.

Real Madridin peli ei vaan ole ollut uomissaan, ja se on näkynyt pistetilin kartuttamisessa. Onko Real Madridilla siis mennyt puoli kautta hukkaan?

– Ei. Olemme menettäneet kolme pistettä. Tärkeää on, että lähestymme peliä kuten toisella jaksolla. En ole alkuunkaan tyytyväinen ensimmäiseen jaksoon. Olen tyytyväinens siihen, miten joukkue reagoi toisella jaksola. Vaikkakaan emme olleet tehokkaita, kun paikkoja luotiin, valmentaja Rafa Benitez vastasi Marcan kysymykseen.

Benitez on saanut paljon kritiikkiä puolikkaan kautensa aikana. Valkopaidat ovat tehneet 23 maalia vähemmän kuin viime kaudella tähän aikaan.

– Olemme edelleen joukkue, jolla on eniten laukauksia maalia kohti, mutta meidän on oltava tehokkaampia malin edessä. Kyse on vain tehokkuudesta ja sitä osa-aluetta meidän on työstettävä, Benitez ynnäsi.