Anvia ja Seinäjoen jalkapallokerho ovat sopineet, että Anvia toimittaa kaikki tietoliikenne- ja IT-palvelut Seinäjoen uudelle jalkapallostadionille.

Kymmeneksi vuodeksi solmittu sopimus kattaa mm. yhteydet, lähiverkon, palvelimet ja mobiiliverkkojen tukiasemapaikat. Lisäksi Anvian tytäryhtiö Anvia Securi toimittaa stadionin lukitus- ja turvajärjestelmät, ja stadionin infonäytöt toteutetaan Anvia Ruutu –tuotteella.

Stadionin lisäksi Anvia jatkaa SJK:n edustusjoukkueen pääyhteistyökumppanina.

– Olen iloinen, että jatkamme yhteistyötämme suuren alueellisen toimijan kanssa. Anvia on ollut luotettava kumppani jo useamman vuoden ajan, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen yhteistyösopimusta tuoreen Suomen mestarijoukkueen verkkosivuilla.

Seinäjoen uusi jalkapallostadion rakentuu vauhdilla Jouppilanvuoren juurelle. Ensi kesäkuussa valmistuva stadion on suunniteltu tiukasti jalkapallon ja katsojien ehdoilla, mutta koska ollaan isojen yleisötapahtumien Seinäjoella, suunnittelussa on otettu huomioon myös muut tapahtumat, kuten isot konsertit. Jalkapalloa stadionilla mahtuu seuraamaan 6000 katsojaa, ja konsertteja jopa 10 000 katsojaa.