Tottenham on valmis tekemään tammikuussa uuden tarjouksen West Bromwich Albionin hyökkääjä Saido Berahinosta, kertoo The Telegraph -lehti.

Jo viime kesänä seurat kävivät melkoista tarjossotaa, mutta englantilaishyökkääjää ei saatu irti nykyisestä sopimuksestaan. Spurs ei ole kuitenkaan valmis luovuttamaan vaan kokeilee taas voimiaan vain viisi kuukautta myöhemmin.

West Brom hylkäsi viime kesänä peräti neljä eri tarjousta. Kaksi ehdotuksista tuli siirtoikkunan viimeisenä päivänä, mutta Englannin U21-mies ei ollut kaupan. West Bromin puheenjohtaja Jeremy Peace ei tuolloin ollut mielissään ja kritisoikin Tottenhamia heidän kaupankäyntitavoistaan.

Berahino on itse kärsint tilanteesta myös, sillä hän uhkasi yhden miehen lakolla West Bromia ja sanoi, ettei pelaisi Peacen alaisuudessa enää. Berahinon kausi onkin ollut vaikea. Berahino on ollut tuttu näky penkillä vime peleissä.

Spurs on vaikeasta tilanteesta huolimatta valmis avaavan neuvottelut uudestaan ja yrittää löytää sopivan hinnan. Spurs tehnee noin 15 miljoonan punnan tarjouksen vedoten siihen, että Berahinon markkina-arvo sitten viime kesän on ehtinyt pudota.

Mauricio Pochettino on myöntänyt, että Tottenham etsii taustatukea Harry Kanelle hyökkäyspäähän. Spursin tarjous tulee muutaman viikon sisällä on yleinen spekulaatio tilanteesta.

Berahino on ollut myös Chelsean ja Manchester Unitedin tarkkailun alla. Siirto Tottenhamiin on kuitenkin vaihtoehdoista todennäköisin.