Sensaatiomaisen kauden pelannut Leicesterin hyökkääjä Jamie Vardy on saamassa uuden sopimuksen. Arvoltaan se olisi peräti 90 000 puntaa viikkoa kohden.

Vardylla on vielä kaksi ja puoli vuotta nykyistä 15 kuukautta sitten solmittua pestiä jäljellä. Asema Valioliigan ykköspyssynä ja nousu Englannin maajoukkueeseen on kuitenkin nostanut pelaajan arvoa nopeasti lyhyessä ajassa. Aiempi 45 000 punnan viikkopalkka jäisi näin historiaan.

Daily Star -lehden mukaan Leicester haluaa tuplata hyökkääjän palkan ja sitoa hänet sopimuksella kesäkuuhun 2019 asti. 28-vuotias on herättänyt suurempien valioliigaseurojen huomion, ja uudella sopimuksella uskotaan karkotettavan kiinnostuneet.

Uudella sopimuksella voitaisiin myös estää muiden seurojen halut tehdä tammikuussa kauppaa. Uudessa pestissä pelaajan ulosostohinta olisi 30 miljoonaa puntaa. Omistaja Vichai Srivaddhanaprabha haluaa tehdä Vardysta seuran kaikkien aikojen parhaiten palkatuimman pelaajan.

Vardy on ollut Leicesterin hurjan alkukauden tärkein palanen. Pian 29 vuotta täyttävä hyökkääjä on osunut perätysten 11 peliä, ja lauantaina mahdollisuus on taas osua maalipuiden väliin Swanseaa vastaan.