Leicester lähti uuden vuoden viettoon Valioliigan jaetulta kärkipaikalta. Claudio Ranierin joukot pitivät tiistain ottelussa Manchester Cityn maaleitta ja nappasivat pisteen 0-0-tuloksella.

Leicester on ollut syyskauden ehdoton yllättäjäjoukkue Valioliigassa. Joukkueella on kasassa 19 ottelusta 39 pistettä, mikä on sama lukema kuin piikkipaikkaa pitävällä Arsenalilla. Tykkimiesten maaliero on kaksikosta parempi.

– Jokainen ottelu on meille vaikea. Tämä liiga on hullu.. Kukaan ei halua voittaa mestaruutta, tämä on todella kummallista, päävalmentaja Claudio Ranieri ihmetteli Goal.comin mukaan.

– Me olemme kuin kellari ja muut joukkueet huviloita uima-altailla. Tämä ei ole meille helppoa, mutta haluamme taistella kaikkia vastaan.

Leicester kärsi lauantaina 0-1-tappion Liverpoolille, mutta piti siis pintansa tähtinimiä vilisevää Cityä vastaan eilen.

– Tämä on ihme. Olisi mahtavaa jos putkemme voisi jatkua, mutta se ei tule olemaan helppoa. Haluaisin, että pelaajani taistelisivat jatkossakin kuten tänään. Se oli upeaa.

Leicersterin hyökkääjä Jamie Vardy on ollut syksyn sensaatio. Hän on iskenyt 15 osumaa ja johtaa maalipörssiä yhdessä Evertonin Romelu Lukakun kanssa.