Toisen kauden Veikkausliigassa aloittava Helsingin IFK vahvistaa valmennustaan. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Pitkään HIFK:ssa pelaajana ja valmentaja toiminut Teemu Kankkunen siirtyy edustuksesta A-junioreiden päävalmentajaksi. Siirron myötä edustusjoukkueen ja junioreiden yhteistyö vahvistuu entisestään.

Kankkusen korvaa edustusjoukkueen valmennustiimissä jo entuudestaan toimiva Mikko Eskelinen. Viime kaudella hän toimi Kakkosessa pelaavan yhteistyöseura IF Gnistanin päävalmentajana. Eskelisellä on laaja kokemus Palloliiton valmennus- ja koulutustehtävistä ja hän on tällä hetkellä päätoiminen Palloliiton Uudenmaan piirin valmennuskoulutuspäällikkö.

Päävalmentaja Jani Honkavaaran johtamaan valmennustiimiin uusina henkilöinä liittyvät myös Jari Hyttinen ja Ville Rapeli, jotka vastaavat pelaajien fyysisestä valmennuksesta yhteistyössä joukkueen fysioterapeutin Masi Salmen kanssa. Uefa Pro- koulutuksen omaava Hyttinen toimii lajivalmentajana ja hän on erikoistunut fyysiseen valmennukseen. Rapelin pääasiallinen tehtävä on fyysinen valmennus sekä pelaajien vammojen hoito ja niiden ennaltaehkäisy. IFK:n maalivahtivalmennuksesta vastaavat viime kauden tapaan Petri Pyhältö sekä Ville Anttonen.

HIFK:ssa on siis peräti seitsemän valmennukseen osallistuvaa henkilöä, mikä on paljon puoliammattilaisseuralle.