© Kuva: Getty Images

Agentilta kova väite pelaajansa saamasta tarjouksesta: ””Se tekisi hänestä maailman parhaiten palkatun”

Atletico Madridin hyökkääjä Fernando Torres on saanut ilmiömäisen tarjouksen, ainakin hänen agenttinsa Jose Antonio Martinin mukaan.

Torres pelaa kasvattiseurassaan Atletico Madridissa lainalla italialaisesta AC Milanista kauden loppuun asti. Martinin mielestä Atleticon päävalmentajan Diego Simeonen pitäisi istua alas kokouspöytään Torresin kanssa ja sopia jatkotoimenpiteistä hyvissä ajoin, sillä Torresilla on pöydällään huipputarjous toisesta seurasta.

– Fanit eivät halua, että Torresille sanotaan jatkuvasti ei. Hänellä on tarjous, joka tekisi hänestä maailman parhaiten palkatun pelaajan. Kaikki riippuu kuitenkin seuran (Atletico) tahdosta, Martin kertoi The Sunille Guardianin mukaan.

Martin ei paljastanut, mistä päin maailmaa tarjous on tullut.

Maaleja Torres on iskenyt tällä kaudella vain kaksi 16 pelaamassaan ottelussa, mutta vaisuista esityksistä huolimatta hän ansaitsisi jatkaa Martinin mukaan Atleticossa.

– Se tunne minkä tästä saan on sellainen, mikä pitäisi ratkaista. Ei seurapresidentti Miguel Angel Gil Marinin eikä teknisen johtajan Andrea Bertan välillä, vaan Simeonen ja Torresin kesken, jotka ovat ystäviä keskenään.