Arsenal-pakki nimesi Bayern Münchenin miehen hankalimmaksi vastapeluriksi

Arsenalin ykkösmieheksi oikean paikalla noussut Hector Bellerin, 20, kertoo lyhyen uransa tähän asti vaikeamman vastustajan olleen Bayernin laituritaituri Douglas Costa.

Moni kansavälistä jalkapalloa seuraava muistaa hyvin syksyn tapahtumat, kun Costa vei nuorta espanjalaista kuin litran mittaa Arsenalin ja Bayernin kohtaamisessa Lontoossa. Ottelu tosin päättyi Arsenalin 2-0-voittoon vaikka vastustaja dominoi peliä.

”Douglas Costa varmaankin [on ollut hankalin vastustaja urallani]. Voit tehdä pelissä virheitä, mutta jos voitto on tuloksena, ei niillä ole enää merkitystä. Tulos ratkaisee ja voitimme sen pelin, Bellerin antaa itselleen synninpäästön Amusen haastattelussa.

Costa ja Bayern saivat myöhemmin syksyllä revanssin kotiottelussa 5-1-voitolla. Silloin Costan vietävänä oli Mathiey Debuchy Bellerinin poissa ollessa.

Bayerniin täksi kaudeksi tulleen Costan jopa ylimielisinä pidetety harhautukset olivat syksyllä mannaa monille futiskatsojille. Bayern julkaisi juuri YouTube-sivuillaan videon, missä Costa esittelee silkkistä pallonhallintaansa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!