© Kuva: Getty Images

Arsenalin tammikuun hankintalista on lyhyt: ”Seuraava askel on saada pelaajat sairastuvalta”

Arsenal-luotsi Arsene Wenger ei usko seuran hankkivan tammikuussa kuin maksimissaan yhden pelaajan.

– Seuraava askeleemme on saada Thomas Rosicky, Danny Welbeck, Alexis Sanchez ja Jack Wilshere takaisin [sairastuvalta]. Sen lisäksi ehkä hankimme yhden pelaajan, Sky Sports siteerasi ranskalaista.

Wenger on aiemmin kommentoinut FC Baselin Mohamed Elnenyn siirron olevan lähellä, joka saattaa näin jäädä ainoaksi hankinnaksi toteutuessaan.

– Kaiken kaikkiaan emme ole kohdanneet uusia loukkaantumisia, joten en ole huolissani. Jos meillä olisi sama määrä loukkaantumisia [kuin pahimmillaan loppusyksystä], miehistössä olisi vajausta.

Ensin mainitusta pelaajanelikosta kunkin pitäisi ainakin alustavan toipumisaikataulun mukaan olla pelikuntoinen tulevien viikkojen aikana. Marraskuun lopulla loukkaantuneiden Francis Coquelinin ja Santi Cazorlan toipuminen pelikuntoon kestää pidempään.

Wengerin tuntien, hänen toppuuttelunsa siirtomarkkinoilla ei aina tarkoita kuitenkaan hiljaiseloa. Seura voisi hyvinkin vahvistaa muutamaa pelipaikkaa ja siirtojen huhumyllyssä varsinkin keskikenttämiehiä on huhuttu joukkueeseen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!