© Kuva: Getty Images

Barca löytänyt uuden hankinnan – päävalmentaja soittanut jo pelaajalle?

Päivän AS tietää kertoa, että FC Barcelona on lähellä uuden hyökkäyspään pelaajan pestaamista.

Barca haluaa riveihinsä Villarrealin keskikenttäpelaaja Denis Suárezin, ja katalonialaisseuran päävalmentaja Luis Enrique ennätti jo pari päivää sitten soittaa miehelle. Enrique suunnittelee Suarezin istuttamista joukkueen hyökkäyspäähän 4-3-3-asetelmassaan.

Kun joku akselista Luis Suarez, Lionel Messi ja Neymar on sivussa, saisi Suarez aina tällöin näyttöpaikan kärjestä. Sandro ja Munir tulisivat näin vasta seuraavina Enriquen ajatuksissa hyökkäyspäähän.

Tarjous on varmasti 22-vuotiaalle houkutteleva. Käytännössä Suarez tulisi kuitenkin saamaan reippaasti vähemmän minuutteja kuin mitä Villarrealissa on tällä hetkellä tarjolla. Toisaalta Barcassa myös pystien voittaminen olisi melkoisesti todennäköisempää.

Barcalla on tilaa tammikuussa vain yhdelle uudelle pelaajalle. Hankinnassa on vielä yksi iso mutta ennen kuin siirto voi toteutua. Osaltaan Real Madrid pystyy hankaloittamaan kaupantekoa (lue lisää asiasta täältä).