© Kuva: Getty Images

Barcalla hyökkäyshankinta kiikarissa – Real Madrid vaikeuttaa ovelasti kaupantekoa!

FC Barcelona on löytänyt markkinoilta sopivan hyökkääjähankinnan. Real Madrid vain sotkee ovelasti kaupantekoa. Asiasta kertoo Sport-lehti.

Barca on etsinyt markkinoilta ahkerasti hyökkääjää. Tutkimisen jälkeen markkinoilta on löytynyt kaksi sopivaa vaihtoehtoa – Celta Vigon Nolito ja Villarrealin Denis Suarez. Kaksikko sopii Barcaan hyvin, sillä seura on pelaajille entuudestaan tuttu ja valmennus on nämä miehet hyväksynyt.

Noliton nimi on liikkunut huhuissa pitkin syksyä, mutta tähän kaappaukseen liittyy kosolti ongelmakohtia. Niinpä Suarez on Barcan ostoslistalla ykkösenä. Suarezin hankinta todennäköisesti onnistuisi, jos vain Villarreal löytää miehelle korvaajan.

Ja tässä kohtaa Real Madrid astuu mukaan hankaloittamaan tilannetta. Villarrealin ykköstavoite on saada markkinoilta Denis Cheryshev korvaajaksi. Real Madrid ei vaan ole suostunut venäläishyökkääjästään luopumaan.

Villarreal saattaakin vielä kääntää katseensa toiseen pelaajaan, jos valkopaidat eivät löysää otettaan.