© Kuva: Getty Images

Barcelona-trio vuoden kolme parasta – L’Equipe pisti pelaajat järjestykseen

Ranskalaislehti L’Equipe julkisti perjantaina perinteisen listansa vuoden 2015 sadasta parhaasta jalkapalloilijasta.

Lehden 19 toimittajan äänestyksen tuloksena syntynyt lista oli Barcelonan hyökkäyksen juhlaa. Ennätyksiä uusiksi pistänyt kolmikko Lionel Messi – Neymar – Luis Suàrez nappasi puhtaan kolmoisvoiton ennen neljänneksi jätettyä Real Madridin Cristiano Ronaldoa.

Kolme seuraavaa sijaa menivät puolestaan Bayern Münchenin pelaajille järjestyksessä Robert Lewandowski, Thomas Müller ja Manuel Neuer ja kahdeksantena listalla oli Barcelonan Andrés Iniesta. Kymmenen kärjen täydensivät Atlético Madridin Antoine Griezmann ja Juventuksen Paul Pogba.

Koko sadan parhaan lista L’Equipen sivuilla.