© Kuva: Getty Images

Brightonin ote noususta karkaamassa – kuudes perättäinen voitoton ottelu

Brighton & Hove Albion avasi kauden Englannin Championshipissa peräti 21 tappiottomalla ottelulla, mutta nyt kurssi on kääntynyt ja samalla ote ainakin suorasta noususta karkaamalla etelärannikon joukkueelta.

Brighton avasi uuden vuoden kotiottelulla Wolverhamptonia vastaan ja kärsi hiukan epäonnekkaastikin 0-1-tappion. Ottelun ainoa maalin ohjasi Connor Goldson omaan verkkoon ja Brightonin raivokas takaa-ajo toisella puoliajalla ei tuonut tulosta. Wolverhamptonin sankariksi nousi maalivahti Carl Ikeme, joka monien hyvien torjuntojen lisäksi vielä pitkällä lisäajalla pelasti Lewis Dunkin täysin avoimen maalipaikan.

Brighton on pelannut nyt kuusi perättäistä ottelua voitotta. Neljästä edellisestä ottelustaan Brighton on hävinnyt kolme tekemättä yhtäkään maalia.