© Kuva: Getty Images

Chelsea jännittää huippuvireisen hyökkääjänsä tilannetta – pelistä suoraan sairaalaan

Chelsea-kärki Diego Costa on palannut aiempien vuosiensa tasolle Guus Hiddinkin alaisuudessa.

Costa teki kauden seitsemännen valioliigamaalinsa lauantaina, kun Chelsea kampesi vaivoin lisäajan lisäajalla paitsiomaalilla tasapeliin 3-3-lukemin Evertonin kanssa. Chelsea oli ottelussa jo 0-2-tappiolla, mutta nousi toisen jakson tehohetkellä tasoihin.

Everton meni johtoon peliajan täytyttyä, mutta John Terry iski tasoituksen 98. peliminuutilla. Everton-leirissä oltiin vihaisia siitä, että näin pitkälle lisäajalle ei ollut syytä ja myös siitä, että maali tehtiin paitsiotilanteesta, minkä tv-yleisö näki helposti hidastuksista.

Costa on erinomaisessa vireessä ja ampunut peräti viisi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä viiteen peliin Hiddinkin alaisuudessa, kun alkukaudesta Jose Mourinhon alaisuudessa syntyi vain neljä osumaa kaikki kilpailut mukaan lukien 20 ottelussa.

Chelseassa pidetään nyt sormet ristissä, kun kärkimies lähti ottelusta suoraan sairaalaan kuvattavaksi säärivamman vuoksi.

– Emme tiedä tulosta vielä. Toivomme, että Diego palaa sairaalasta puhtain paperein, Hiddink kommentoi medialle ottelun jälkeen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!