Chelsea-tähti myyntiin ensi kesänä – hinta 80 miljoonaa puntaa?

Chelsea saattaa myydä ensi kesänä tähtensä Eden Hazardin. Belgialaiselle löytyisi useita ottajia.

The Sun -lehden mukaan Manchester City, PSG ja Real Madrid olisivat valmiita taistelemaan pelaajan palveluksista. Jos siirto tapahtuisi, olisi se erittäin rahakas. Viime kaudella Valioliigan parhaaksi arvostetun pelaajan arvon uskotaan olevan 80 miljoonan luokkaa.

Manchester Cityn riveistä Vincent Kompany ja Kevin De Bruyne ovat jo yrittäneet vakuutella maanmiehelleen, että Etihad Stadium olisi oikea paikka jatkaa uraa. Ensi kesänä City saa peräsimeensä todennäköisimmin Pep Guardiolan, ja tätäkin ajatellen City haluaa suuren tähden riveihinsä.

Cityn hankintalistan kärjessä uskotaan kuitenkin olevan ei enempää eikä vähempää kuin FC Barcelonan Lionel Messi.

Cityn lisäksi myös Real Madridin ja PSG:n tiedetään janoavan Hazardin palveluksia. Valkopaitojen uusi päävalmentaja Zinedine Zidane on jo pitkään halunnut Hazardin Madridiin.

Hazard teki viime kaudella 19 liigamaalia ja johdatti Chelsean mestaruuteen. Tämä sesonki on mennyt belgialaiselta täysin penkin alle muun joukkueen tavoin. Maaliverkko ei ole heilunut vielä kertaakaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!