© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo kritiikistä: ”Edes Jumala ei voi miellyttää kaikkia”

Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo ei lukeudu jokaisen suosikkipelaajiin. ”CR7” on saanut ajoittain kritiikkiä peliesityksistään ja jatkuvammalla syötöllä yleisestä esiintymisestään kentällä.

Ronaldo sanoo El Mundo Deportivon haastattelussa, ettei ota liikoja paineita kritiikistä.

– Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Menen sänkyyn puhtaalla omallatunnolla ja nukun hyvin joka yö. Se mitä muut ajattelevat ei ole meidän vallassamme, muuten emme edes eläisi. Edes Jumala ei voi miellyttää kaikkia, Ronaldo julisti.

Omasta kehonkielestään kentällä Ronaldo myönsi saavansa pyyhkeitä ajoittain aiheestakin.

– Se on spontaania, en suunnittele sitä – reagoin, koska en pidä häviämisestä. Ja joskus kadun sitä jälkeenpäin.