© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldon erioikeudet herättää närää Real Madridissa

Espanjalaislehti El Confidencialin mukaan jopa Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez on kyllästynyt ykköstähti Cristiano Ronaldon ottamaan asemaan seurassa.

Perez ei pidä siitä, että portugalilainen on puhunut yhä Carlo Ancelottista, joka sai seurasta lähtöpassit jo viime kesänä. Seurapomon kerrottaan myös ärsyyntyneen Ronaldon tavasta olla noudattamassa valmentajien luomaa taktiikkaa ja hänen toistuvat reissunsa Marokkoon. Ronaldo on tähtistatuksensa myötä pystynyt ottamaan tiettyjä erivapauksia joukkueessa.

30-vuotiaalla tähdellä ja seuralla on mietinnän paikka siitä, jatketaanko yhteistyötä – ottajia hänellä kyllä riittäisi. Kuitenkin, jos Ronaldo keskittyy jatkossa yhä enenevässä määrin omien tilastojensa kohenteluun joukkueensa edun sivuttaen, jäävät suurvoitot tulematta.

Asiassa on vielä yksi mutka, nimittäin Realille langetettu siirtokielto, joka estää joukkuetta hankkimasta pelaajia ensi kesänä ja ensi tammikuun aikana. Seura valittanee päätöksestä, mutta sen jäädessä voimaan Real tuskin on halukas käymään kauppaa nimimiehistään.