© Kuva: Getty Images

Entinen Real-luotsi lyttää Madridin seurajohdon – ”Onko aina valmentajan syy?”

Real Madridin entinen päävalmentaja Carlo Ancelotti ei katso hyvällä valkopaitojen seurajohdon toimintaa.

Ancelotti sai lähtöpassit viime kesänä Real Madridin peräsimestä. Jouluna listaan lisättiin taas yksi nimi, kun Rafa Benitez sai myös potkunkuvan takalistoonsa vain seitsemän kuukauden palveluksen jälkeen. Uudeksi luotsiksi nousi Zinedine Zidane.

Valmentajien lisäksi myös seurapomo Florentino Perez on saanut paljon kritiikkiä osakseen. Espanjalaismediassa on jopa kirjoiteltu, että Perez olisi pettänyt Benitezin luottamuksen.

– Zidane on viides manageri Real Madridille sitten vuoden 2009. Onko se aina valmentajan syy? Ihmiset voivat vetää omat johtopäätöksensä, Ancelotti puhui kiinalaiselle Sina Sportsille.

– Ihailen ystävääni Zidanea, meillä oli loistavia aikoja yhdessä penkillä, voitimme Déciman yhdessä, joten hän on osa joukkuetta. Aika antaa meille vastauksen, mutta ilman epäilystä Zidanella on kyky valmentaa Rweal Madridia. Toivon hänelle vilpittömästi parasta.

Ancelotti sanoo seuraavansa tapahtumia Real Madridissa ja suhtautuvansa seuraan suorastaan tunteellisesti. Benitezin potkuja italialainen ei voi käsittää.

– Monien pelien jälkeen tällä kaudella Real Madrid taistelee edelleen La Ligan ja Mestarien liigan titteleistä, mutta Florentino Perez päätti antaa potkut Benitezille. Tiedän, että managerin työ linkittyy aina tuloksiin. Tiedän myös, että työhömme liittyy paljon kiistanalaisuutta, mutta tällä kertaa en todella kykene ymmärtämään päätöstä. Madrid on pelannut vasta puolet kaudesta, Ancelotti ihmetteli.