© Kuva: Getty Images

Espanjalaisjättien siirtokiellot vasta alkua? – ”Valioliiga-seurat vuorossa seuraavana”

Real Madrid ja Atletico Madrid saivat juuri FIFA:lta siirtokiellot ensi kesän ja ensi talven siirtoikkunoihin, koska olivat rikkoneet kansainvälisiä säännöksiä alaikäisten pelaajien hankintojen suhteen. Aiemmin myös Barcelona sai saman rangaistuksen.

Real Madridista kerrotaan, että Espanja ei ole jalkapallomaailmassa mikään poikkeus vaan seuraavaksi käsittelyyn joutuvat Valioliiga-seurat.

– Olen ymmärtänyt, että FIFA:lla on pöydällään myös moni muu eurooppalainen seura. Barcelonaa rangaistiin ensimmäisenä, mutta monta muuta seuraa vielä perässä, Real Madridin johtaja Jose Angel Sanchez kertoi Cadena Ser:lle.

– Tiedän FIFA:n aloittaneet kurinpidolliset toimenpiteet myös englantilaisia seuroja kohtaan, mutta voin kuvitella resurssien olevan rajallisia, minkä vuoksi eri seurojen rangaistuksia ei pystytä langettamaan kerrallaan.

Espanjalaismediassa kerrottiin joulukuussa, että madridilaisseurojen lisäksi Arsenal ja Chelsea Valioliigasta olisivat syyllistyneet sääntöjen vastaiseen toimintaan.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!