© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti: Melkoista peliä – seurapomo petti täysin Real Madridin valmentajan

Real Madridin presidentti Florentino Perez ei saa puhtaita papereita. Espanjalaislehti Sportin mukaan Rafael Benitez ja hänen edustajansa tuntevat olonsa petetyiksi seitsemän kuukauden päävalmentajajakson jälkeen.

Presidentin ja entisen päävalmentajan välit tuskin ovat kummoiset, sillä seurapomo ei pitänyt lupauksiaan. Benitez ei voi tiettävästi puhua asiasta julkisesti, sillä sopimuksiin on kirjattu kohtia, jotka estävät puhumisen medialle.

Perez ei antanut Benitezille lupaamiaan hankintoja, jolloin Benitez oli pakotettu peluuttamaan Balea keskellä. Benitez pyysi markkinoilta fyysistä keskikenttämiestä, laitapakkia ja hyökkääjää. Perez kuitenkin hankki vain Kovacicin, joka ei edes ollut Benitezin hankintalistalla korkealla. Hän oli vasta sijalla kymmenen.

Muita luvattu hankintoja ei toimitettu, ja Benitez joutui aloittamaan kauden vaikeasta tilanteesta. Perez oli osittain ainakin liian uppoutunut maalivahti David de Gean houkutteluun Manchester Unitedista. Ja tuo siirtosaaga päättyi nolosti.

Lisäksi James Rodriguez, Rafa Benitezin riippakivi pukukopissa, pääsi kaikesta tekemästään pälkähällä. Tiettävästi Benitez ei olisi myöskään halunnut peluuttaa Rodriguezia El Clasicossa, mutta pelaajan ja seurapomon vaatimuksesta näin kävi. 0-4-tappio ja Rodriguezin surkea peli meni tietysti Benitezin niskoille.

Benitez oli vaikeuksissa jo elokuussa, kun Bale ilmoitti hänelle haluavansa lähteä Manchester Unitediin. Walesilainen ei ollut sopeutunut Madridiin eikä ollut muutenkaan tilanteeseen tyytyväinen. Benitez antoi Balelle luvan lähteä, mutta Perez ei.

Perez lupasi Balelle pelipaikan keskeltä houkutelleksaan Balen jäämään, ja näin Benitezin suunnitelmat lensivät tuoltakin osin roskakoriin.