Helsingin Jalkapalloklubi on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen toppari Lum Rexhepin kanssa.

Viime kaudella Norjan pääsarjajoukkue Lillestrømiä edustanut Rexhepi oli koko kauden sivussa loukkaantumisen vuoksi, eikä päässyt pelaamaan yhtään ottelua norjalaisseuran riveissä. Nyt loukkaantumiset on selätetty ja Rexhepi on valmiina uuteen kauteen.

Aikoinaan HJK:n junioreista maailmalle ponnistanut keskuspuolustaja on suomalaisen jalkapalloilun ystäville tuttu nimi myös Veikkausliigasta. Liigaa hän pelasi espoolaisen FC Hongan riveissä kausina 2011-2014. Otteluita 23-vuotiaalle Suomen ja Kosovon passit omaavalle pelaajalle kertyi yhteensä 62, joissa hän onnistui maalinteossa kertaalleen. Aina vuoteen 2010 HJK:n organisaatiossa pelannut Rexhepi ei ehtinyt debytoimaan Klubin edustusjoukkueessa ennen siirtoaan Honkaan.

192 senttiä pitkä puolustaja pelasi Hongassa myös HJK:n nykyisen päävalmentajan Mika Lehkosuon alaisuudessa. Rexhepi liittyi sopimuksettomana pelaajana Klubin joukkueharjoitteluun jo viime vuoden puolella. Sopimus on nyt allekirjoitettu ja se saa hymyn puolustajan huulille.

-Hienot on fiilikset on nyt! Täällä on tutut valmentajat ja toimintatavat ja olen päässyt hyvin mukaan jengiin. Nastaa olla takaisin Klubissa, Rexhepi iloitsee Klubin sivuilla.

-Viime kaudesta jäi minulle paljon hampaankoloon, kun olin loukkaantuneena koko kauden ajan. Ensi kaudella en halua missata yhtään ottelua vammojen vuoksi. Näyttöhalut ja nälkä kasvoivat koko viime vuoden mittaan, keskuspuolustaja jatkaa.

-Henkilökohtaisella tasolla isoin tavoite on pysyä kunnossa ja auttaa HJK:ta parhaani mukaan menestymään. Joukkuetasolla Suomen mestaruus on ehdoton tavoite kotimaassa ja Eurooppa-liigassa tavoittelemme tosissaan lohkovaiheen paikkaa, Rexhepi kertoo.