© Kuva: Getty Images

Huippuluotsin kommentit hämmästyttävät – ”Pelimme kyllästyttää minuakin”

Manchester Unitedin peliä on kutsuttu tällä kaudella unettavaksi, kun joukkueen suuri hallinta ei eskaloidu maalintekotilanteiksi ja maaleiksi.

Old Traffordilla kaikuvat ”attack, attack” -huudot, kun kotiyleisö haluaa joukkueensa hyökkäävän. ManU-luotsi Louis van Gaal kertoo nyt itsekin pitkästyneensä toisinaan oman joukkueensa peliä katsoessa.

– On pelejä, joista olen nauttinut paljon. Nautin Chelsea-pelistä paljon, vaikka tulos oli 0-0 ja olisimme voineet hävitä. On kuitenkin ollut otteluja, jolloin olen ollut kyllästynyt tai vihainen, koska emme ole pystyneet murtamaan puolustuksia – tämä kuitenkin on osa jalkapalloa, van Gaalia siteerattiin Goal-sivustolla.

– Jokainen seura jokaisessa ottelussa ei voi pelata fantastisesti viehättävällä tavalla. Sen vuoksi fanit tulevat peleihin. Fanit voivat kritisoida, mutta he voivat myös kannustaa pelaajia.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!