© Kuva: Getty Images

Jatkaako Chelsean luottomies vielä yhden kauden?

Chelsean toppari John Terry uskoo pelaavansa Chelsean topparilinjassa vielä ainakin yhden kauden, kertoo The Guardian -lehti.

35-vuotias toppari oli viimeksi vireessä viikonloppuna, kun englantilainen tasoitti Evertonia vastan ottelun lisäajalla 3-3-tasoituksen. Manageri Guus Hiddinkin uskotaan tukevan seurajohdolle luottopelaajan jatkoa.

Chelsean puolustus ei ole tällä kaudella vakuuttanut, kaikkea muuta. Terry uskoo silti yhä, että hänellä voisi olla annettavaa.

Chelsean politiikan mukaisesti yli 30-vuotiaat saavat maksimissaan vain yhden kauden mittaisia jatkoja. Sellaiseen myös Terryn on tyytyminen.

– Kun tulee tiettyyn ikään, luulen ihmisten alkavan sanoa, että ”hän on 35, melkein 36, ehkä hän on menettänyt jalkansa. Mutta minulla ei koskaan ole ollut ”jalkoja”. Niin yksinkertaista se on, Terry kertoi Guardianille.

– En ole koskaan ollut nopea koko urallani. Kaikki saavat päähänsä sen olevan ongelma, mutta on laiskaa sanoa noin. Fyysisesti viimeisen parin vuoden aikana olen tuntenut oloni niin hyväksi kuin koskaan. Haluan olla ja päättää urani täällä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!